Donatii

Daca iti merge la suflet optimismul si energia pozitiva a proiectelor noastre…..


Persoane fizice

Redirectioneaza 3,5% din impozitul pe venit aferent anului trecut. Click aici pentru descarcare formular 230! Te rugam sa-l completezi, semnezi si sa-l depui la sediul ANAF de care apartii cu domiciliul (lista aici https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/telefoane_judete/Regiuni.htm). Daca te incurca una din etapele procesului de redirectionare, contacteaza-ne! Suntem aici!

Donatiile in RON pote fi efectuata in contul RO71BACX0000000946675001, iar donatiile in EURO pot fi effectuate in contul RO17BACX0000000946675003



Persoane Juridice

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit annual datorat statului. Click aici pentru descarcare contract sponsorizare. Te rugam sa completezi campurile libere, sa semnezi si stampilezi contractu de sponsorizare. Daca ceva doresti anumite modificari la contract, contacteaza-ne! Suntem aici!

Donatiile in RON poate fi efectuata in contul RO71BACX0000000946675001, iar donatiile in EURO pot fi effectuate in contul RO17BACX0000000946675003


- -

Testimoniale

  • Rovența Luca Nicolae , proiectul  "Make a Change", anul 2016,  Olanda, Amsterdam
    Proiectul "Make a Change" în care am participat prin intermediul Asociatiei Green Evolution a fost pentru mine o oportunitate inedită de a descoperi și de a aprofunda latura creativă a minții mele. Prin intermediul atelierelor de creație și cercetare am dezvoltat strategii de a proteja mediul înconjurător și de a menține o relație stabilă și respectabilă între mine și natură. A fost prima dată când am vizitat Olanda, și am văzut multe atracții turistice ale acesteia. De asemenea acest proiect mi-a oferit posibilitatea de a cunoaște oameni noi, din țări diferite, precum Polonia, Slovacia sau Olanda, de a învăța culturi noi, inedite, de a mă adapta diferitelor stiluri de viață ale oamenilor, de a mă distra alături de ei, de a lucra în echipă fără a pune preț pe naționalitate, culoare, sex sau gusturi și de a menține prietenii strânse între mine și aceștia prin intermediul vizitelor scurte între țări și prin intermediul rețelelor de socializare.
    Rovența Luca Nicolae , proiectul "Make a Change", anul 2016, Olanda, Amsterdam
  • Gagu Stefania, proiectul  "Eurotenderpoints", anul 2016, Magdeburg, Germania
    Schimbul de experinta a reprezentat o etapa forte importanta pentru mine in ceea ce priveste dezvoltarea personala. Astfel, pe parcursul celor 10 zile am cunoscut persoane din mai culte tari precum Georgia, Germania, Ungaria si Polonia cu care am reusit sa passerez ligatura chiar si dupa 5 ani de la terminarea proiectului. Pe scrute, proiectul a constat in 4 workshopuri, de dans, fotografie, video si blog, iar fiacre participant isi alegea domeniul dorit. Coordonatorii au fost farte implicati si rabdatori si au reusit sa ne faca sa lucram intr-o echipa, desi la inceput pare destul de greu. Eu am participat la workshopul de video in care am realization un scurt-metraj, impreunna cu restul echipei. Pe langa orele in cadrul workshopului, am mai avut 2 excursii, in Potsdam si in Harz. Ceea ce am apreciat cel mai mult in cadrul proiectului a fost seriozitatea organizatorilor si a coordonatorilor. Inca de dinainte sa ajungem acolo am primit atat un program orientativ pentru fiecare zi, cat si un regulament. Deplasarile au fost bine organizate, astfel încât nu am avut probleme pe parcursul excursiilor de o zi.
    Gagu Stefania, proiectul "Eurotenderpoints", anul 2016, Magdeburg, Germania
  • Mititel Andrei, proiectul “ R3CYCLE" , anul 2019 Madrid, Spania
    În urma experienței din Spania, mai exact din Madrid, eu și în mod cert și echipa din care am făcut parte am dobândit adevarate valori, fie că sunt sociale, culturale sau intelectuale. Am exersat limba engleză în timp real dialongând în permanență cu persoane de naționalități diferite, dar și în scris atunci cand a fost nevoie să rezolvam activitățiile propuse de profesorii coordonatori. Una dintre activitățiile mele preferate a fost cu siguranță, evenimentul gastronomic, în care am dat toți dovadă de o organizare bine planificată, fiecare echipă a trebuit să prepare și să prezinte o rețetă specifică din țara lor. De evidențiat este faptul că în timp ce rezolvăm anumite provocări/activități accentul era pus pe teamwork, munca în echipa era esențială, fiecare membru al echipei avea căte un cuvânt de spus. De asemenea, inevitabil, vizitam și multe locații inedite din metropola Madrid, prilej bun pentru a ne dezvolta din punct de vedere cultural și geografic. Una dintre locațiile mele preferate a fost Palatul Regal din Madrid (Palacio de Oriente). Concluzionez prin faptul că a fost o experiența unică, pe care aș recomand-o oricui, dar mai ales pe care mi-aș dori să o repet. Multumesc Green Evolution pentru oportunitate.
    Mititel Andrei, proiectul “ R3CYCLE" , anul 2019 Madrid, Spania
  • Teodorescu Andreea, proiectul "A sound mind in a sound body", anul 2016, Wroclaw, Polonia
    Initiativa tematicii pe baza careia a fost construit proiectul din Wroclaw, Polonia a surprins prin inovatia identificarii unei probleme, cu care fiecare individ se confrunta in societatea tot mai nestavilita si in curs de dezvoltare, din ziua de astazi. Astfel, experienta totala a proiectului poate fi definita prin educarea sinelui in a gandi rational un regim de viata atat sanatos cat si echilibrat, mentinut printr-un aport de sport si miscare direct proportional cu necesitatile zilnice ale persoanei in cauza. Elementul surpriza a constat in placerea cu care toti participantii s-au implicat in activitatile ce ne stimulau creativitatea, ingeniozitatea si setea de cunoastere. In timpul activitatilor in aer liber, ne-am antrenat chiar si urechea muzicala, invatand dansuri complet necunoscute ale altor popoare, dansuri cu care noi in mod sigur nu am fi avut tangenta in orice alta situatie. Pentru mine, cele 10 zile au insemnat o extraordinara eliberare din rutina si o experienta pe care, cred din toata inima, ca nu as fi avut cu ce altceva sa o compensez. M-am simtit cu adevarat speciala, fiind selectata sa particip in acest schimb de experienta si astept cu nerabdare sa ma implic activ in activitatile Asociatiei Green Evolution, un ONG ce trateaza probleme moderne legate de nutritie, sanatatea mentala si fizica si ingrijirea unui corp ce apartine unei minti sanatoase
    Teodorescu Andreea, proiectul "A sound mind in a sound body", anul 2016, Wroclaw, Polonia
  • Ștefania Trandaș, proiectul ,,Green Mind Experience " , anul 2015, Italia
    Mă numesc Stefania Trandaș și în primăvara anului 2015 am avut oportunitatea de a participa la proiectul Erasmus+ “Green Mind Xperience” cu ajutorul organizației Green Evolution. Pentru asta rămân recunoscătoare pana în ziua de azi. A fost primul proiect Erasmus+ la care am participat și cel care mi-a dat curajul și motivația să-mi ies din zona de confort și să mă afirm. Proiectul “Green Mind Xperience” a fost punctul declanșator sau impulsul pentru multe reușite și inițiative pe care l-am luat, care mi-au definit experiențele în viață. În afară de scopul inițial și de bază al proiectului, anume un stil de viață mai ecologic, un stil de viață prin care să avem grijă de mediul înconjurător, proiectul a avut și beneficii în dezvoltarea personală. Pentru mine a fost o provocare în mai multe aspecte. În primul rând a trebuit să plec pentru prima oară de lângă familie, a trebuit să fiu înțelegătoare și să învăț mai multe despre culturile și mentalitățile cu care am venit în contact și să învăț cum să lucrez în echipă cu acești oameni pentru a duce la bun sfârșit obiectivele. Toți participanții au fost foarte prietenoși, dornici să-și împărtășească cultura, obiceiurile și tradițiile. Am reușit să realizăm asta într-un mod organizat, prin “serile culturale în care, pe rând, am avut ocazia să ne prezentăm țările, să preparăm feluri de mâncare tradiționale, să dansăm dansuri populare și să jucăm jocuri specifice. Pe parcursul proiectului am avut atât momente educative, cât și momente de relaxare , schimb cultural și chiar și vizite în orașele apropiate. A fost o îmbinare reușită a utilului cu plăcutul, ceea ce a făcut acest moment de neuitat. Una dintre activitățile educative care m-a încântat cel mai mult a fost realizarea unui film scurt, care avea ca subiect protejarea mediului. Fiecare membru al echipei a lucrat atât ca scenarist, actor cât și editor. Cât despre activitățile “extracurriculare ”, cea mai memorabilă a fost excursia în Florența. Este unul dintre orașele care m-au impresionat cel mai mult. În urma acestui proiect am rămas în primul rând cu amintiri plăcute, cu prieteni din diferite țări cu care țin legătura până în ziua de azi și povești pe care le împărtășesc și azi cu prietenii. Am devenit de asemenea o persoană care se simte foarte bine în medii internaționale și am rămas motivată să particip la mai multe proiecte de acest tip. Această oportunitate a venit în ajutor ulterior când am luat decizia de studia în străinătate. Sunt recunoscătoare asociației Green Evolution că mi-a oferit ocazia sa cunosc lumea Erasmus+, și că a fost startul unei vieți universitare pline de proiecte marcante.
    Ștefania Trandaș, proiectul ,,Green Mind Experience " , anul 2015, Italia
  • Ma numesc Daria, sunt din Bucuresti, iar in perioada 1-10 iulie am participat, multumita asociatiei Green Evolution, la un proiect Erasmus+, in Wroclaw, Polonia. Acest proiect a dovedit in primul rand ca legatura de prietenie formata cu tinerii polonezi intr-un proiect anterior a fost sufficient de puternica pentru a-i determina sa scrie propriul lor proiect, pentru a ne revedea. Pe langa acestea, cele 10 zile au fost de neuitat, apreciind frumusetile orasului, cunoscand cultura unei alte tari, dar cel mai important, afland lucruri noi despre cum sa traim sanatos. Activitatile au fost variate, ce implicau atat baze teoretice, cat si aplicatii practice. Organizarea a fost foarte buna, rareori cateva neintelegeri intre membrii echipei, dar care nu ne-au afectat desfasurarea programului. In final, a fost un proiect exceptional, iar echipele din Spania si Polonia au fost bine pregatite, cu oameni pe care sper sa ii revad candva
  • Oprescu Ioana, proiectul "Make a change", anul 2016  - Olanda, Amsterdam
    Am participat alaturi de Green Evolution la 2 proiecte: unul in Olanda si celalalt in Germania. Experientele de care am avut parte in cadrul proictelor au reprezentat un pilon important in dezvoltarea mea. In Amsterdam am fost in clasa a9a si datorita proiectului am avut oportunitatea de a intelege ce inseamna diversitatea culturala. Eram participanti de varste apropiate din Romania, Polonia, Slovacia si Olanda, care am crescut cu mentalitati diferite si am fost educati diferit, dar ne-am imprietenit cu usurinta. Proiectul din Amsterdam m-a facut sa inteleg ca indiferent de provenienta, intre oameni exista un liant suficient de puternic pentru a trece peste orice diferenta. In Germania am fost in clasa a10a si avand experienta proiectului precedent am legat prietenii imediat cu ceilalti participanti. Cel mai mult mi-au placut, in cadrul proiectului din Germania, atelierele de jurnalism si scriere creativa. Impreuna cu trainerul nostru am creat un blog pe care am publicat articolele scrise. Sunt momente unice, oportunitati cu care nu te intalnesti mai tarziu sau care nu au aceeasi semnificatie ca in adolescenta. Proiectele la care am participat m-au format si o sa mi le amintesc intotdeauna ca fiind primele mele iesiri independente in lume.
    Oprescu Ioana, proiectul "Make a change", anul 2016 - Olanda, Amsterdam
  • Boca Ana Maria, proiectul” Sharing Economy versus Waste Culture”, anul  2015, Regatul Unit
    Participând în acest proiect am învățat cum să am un comportament responsabil față de mediul înconjurător, dar și cum să mă implic în societate pentru a combate surplusul și risipa alimentară. De asemenea, am dezbătut împreună cu tineri din Polonia, Spania și Turcia care sunt problemele mediului înconjurător în țările noastre și cum putem să promovăm practici mai bune pentru a avea grijă de acesta. În urma proiectului am înțeles cum este adresată problema deșeurilor și a sărăciei în celelalte țări europene și am dezvoltat o atitudine de „reuse, repair & recycle” pentru a reduce deșeurile. Printre activitățile mele preferate a fost și cea în care am folosit diferite materiale reciclate pentru a înfrumuseța cartierul. Echipa Green Evolution mi-a fost alături tot timpul și a făcut ca experiența mea în acest proiect să fie una memorabilă!
    Boca Ana Maria, proiectul” Sharing Economy versus Waste Culture”, anul 2015, Regatul Unit
  • Boca Ana Maria, proiectul „A Sound Mind in a Sound Body”, anul 2016 Wroclaw, Polonia
    Acest proiect mi-a arătat ce presupune și cât de important este pentru noi să ducem un stil de viață sănătos. Dacă înainte nu dădeam atât de multă importanță acestui lucru, proiectul mi-a demonstrat ce impact au alimentația sănătoasă și activitățile fizice asupra corpului și creierului nostru. În urma activităților mi-am îmbunătățit spiritul de echipă și am devenit mai comunicativă și răbdătoare cu celelalte persoane, întrucât am lucrat tot timpul aproape de ceilalți participanți. Per total, acest proiect m-a făcut să înțeleg cum lucrurile mici pot avea un impact mare asupra vieții noastre și m-a motivat să fiu activă și implicată în societate. Green Evolution mi-a oferit șansa de a lua contact cu diferite culturi și de a înțelege cum stilul de viață sănătos este perceput în celelalte țări.
    Boca Ana Maria, proiectul „A Sound Mind in a Sound Body”, anul 2016 Wroclaw, Polonia